Organisatie
Prinsenlaan 569
3067 TZ Rotterdam
Gemeente Rotterdam
Zuid-Holland

Telefoon: 
010 455 85 17
E-mail: 
Gebiedsgids Rotterdam Alexander

Wijkbus Alexander

Van deur-tot-deur vervoer: om gebruik te maken van de diensten die de Wijkbus aanbiedt, moet u deelnemer zijn van de Stichting Wijkbus Alexander.

U kunt individueel deelnemer worden voor slechts € 15,- per jaar en met een partner is het totaalbedrag € 22,50. Hiernaast betaalt u per enkele rit per persoon € 1,10.

Op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) kunt u van ‘s morgens 09.00 uur tot 12.00 uur en 's middags van 13.00 tot 16.30 uur een beroep doen op het van deur-tot-deur vervoer van de Wijkbus. Wij vervoeren u naar elk willekeurig adres binnen het gebied Prins Alexander (Ommoord, Zevenkamp, Oosterflank, Prinsenland, Het Lage Land, Nesselande en Kralingseveer).

Heeft u begeleiding nodig als u de deur uitgaat? Ook die kan voor € 1,10 met de Wijkbus mee naar uw bestemming.

Gezien het grote aantal ritten dat de Wijkbus verzorgt, is het noodzakelijk 3 à 4 dagen van te voren af te spreken. Eerder kan ook en hoe eerder u belt (max. 5 dagen van te voren), hoe kleiner de kans op teleurstelling. Bij voorkeur 's middags bellen naar tel. (010) 455 85 17.

 

IJSSELLAND SERVICE 
U kunt met de Wijkbus ook naar het  IJsselland Ziekenhuis in Capelle a/d IJssel. Voor deze service gelden dezelfde voorwaarden als voor het van deur-tot-deur vervoer.

Klik hier voor het gebied. 

Gebiedsgids