Activiteit
Gebiedsgids.nl
Harkstede
19
September
19.30
Hoofdweg 52a

Meepraten over wonen nu en in de toekomst in Midden-Groningen?

Hoofdweg 52a Hellum Nederland
Meepraten over wonen nu en in de toekomst in Midden-Groningen? Waar en wanneer: Op 19 september, 19.30 uur in dorpshuis Tonegido, Hoofdweg 52a, Hellum

De gemeente Midden-Groningen ontwikkelt dit jaar een woonvisie, waarin de mening van de inwoners centraal staat. Deze woonvisie ontstaat in overleg met u als inwoners en met verenigingen, wijk- en dorpsverenigingen, corporaties en huurderverenigingen.

 

We willen graag van u weten wat u nodig heeft om prettig te wonen. Wat is de vraag naar woningen en welk woningaanbod staat daar tegenover? 

Tijdens 3 informatiebijeenkomsten en daarna een slotavond worden de woningmarkt-onderzoeken gepresenteerd door KAW architecten en adviseurs uit Groningen en uw ideeën als input voor de woonvisie meegenomen.

De gemeente is opgedeeld in 3 gebieden

  • Zuid: Westerbroek, Waterhuizen, Foxhol, Kropswolde Kiel-Windeweer, Kalkwijck, Muntendam, Meeden, Zuidbroek en Noordbroek
  • Centrum: Hoogezand en Sappemeer
  • Noord: Harkstede, Scharmer, Woudbloem, Kolham, Slochteren, Schildwolde, Hellum, Siddeburen, Tjuchum, Steendam en Eemskanaal

Wanneer en waar?

  • Zuid: 20 juni, 19.30 uur in dorpscentrum de Broeckhof, W.A. Scholtenweg 18, Zuidbroek
  • Centrum: 18 juli, 19.30 uur in De Reensche Compagnie, Tak van Poortvlietstraat 361, Hoogezand
  • Noord: 19 september, 19.30 uur in dorpshuis Tonegido, Hoofdweg 52a, Hellum
  • Gezamenlijke slotbijeenkomst: 3 oktober, 19.30 uur in dorpshuis de Klabbe, Pluvierstraat 11, Foxhol

De digitale kaart waarop u ideeën kunt aangeven en kunt reageren op thema’s komt binnenkort op de website te staan. Ook dit wordt gebruikt als input voor de woonvisie. Binnenkort meer informatie.

Wethouder Anja Woortman heet u van harte welkom bij de eerste avond op 20 juni in de Broeckhof in Zuidbroek. Graag tot dan!