Organisatie
Woldweg 243
9606 PE Kropswolde
Hoogezand-Sappemeer
Groningen

E-mail: 

Midden-Groningse Uitdaging

Woldweg 243 9606 PE Kropswolde Nederland
De Midden-Groningse Uitdaging daagt bedrijven uit om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Als schakel tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties matchen we vraag en aanbod op lokaal niveau.

Over ons

Als Midden Groningse Uitdaging brengen wij vraag en aanbod van ondernemers en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Hiervoor onderhouden we een website en hebben we veel mailverkeer.

We maken gebruik van kantoorruimte bij verhuisbedrijf Oostland op het Rengerspark, waar we iedere dinsdag aanwezig zijn. Naast de dinsdag is het fijn als je ook op een andere dag in de week naar kantoor komt of thuis wat werkzaamheden doet achter je eigen PC of op je laptop.

Het operationeel team bestaat momenteel uit drie personen. Een vrijwilliger die er iedere dinsdag is, een vrijwilliger die af en toe langs komt en een manager die de verantwoordelijkheid heeft. We zijn dringend op zoek naar meer ondersteuning. Want we hebben veel plannen om invulling aan te geven. Daar willen we projectplannen voor schrijven, bijeenkomsten voor organiseren en veel publiciteit aan geven.