Voorziening
Gebiedsgids.nl
Rotterdam
Oosterhagen 239
3078 CL Rotterdam

Laurens Cadenza Zuid

Oosterhagen 239 3078 CL Rotterdam Nederland Nederland
Heeft u een levensbedreigende en/of ongeneeslijke ziekte en nog maar kort te leven? Vind, samen met uw naasten, rust, zorg en comfort in Laurens Cadenza Zuid.

U krijgt diverse vormen van zorg en ondersteuning op het gebied van palliatieve zorg. Cadenza Zuid is een ruim opgezet gebouw met veel glas, waardoor er veel contact is met de omgeving. De kleinschaligheid zorgt voor een huiselijke sfeer. Teams van ervaren medewerkers, gespecialiseerde artsen en betrokken vrijwilligers bieden er professionele zorg.

De filosofie van Laurens Cadenza Zuid is in de naam verweven. Cadenza is een muziekterm die refereert aan het laatste deel in een concert waarin het orkest stopt met spelen om de solist de gelegenheid tot eigen improvisatie te geven. Zorg voor mensen in de laatste, terminale fase van hun leven, moet zijn zoals de mens het zelf voor ogen heeft. Een vrije improvisatie.

Cadenza Zuid biedt alles op het gebied van palliatieve zorg onder één dak:

  • Professionele medische, verpleegkundige en psychosociale zorg en begeleiding voor klanten en hun naasten
  • Mooie ruime locatie met voldoende privacy en een warme huiselijke sfeer
  • Zorg die zoveel als mogelijk wordt afgestemd op ieders unieke wens

U kunt gebruikmaken van een van de twintig ruime eenpersoonskamers met eigen badkamer. U kunt uw kamer zoveel mogelijk naar eigen smaak inrichten. Daarnaast zijn er verschillende woonkamers waarvan u gebruik kunt maken.

U verblijft in Cadenza Zuid om palliatieve zorg te ontvangen tot het overlijden. Een tijdelijke opname, bijvoorbeeld om wat aan te sterken of de mantelzorg te ontlasten, behoort ook tot de mogelijkheden. Ook uw naasten zijn van harte welkom en kunnen tegen een onkostenvergoeding blijven logeren. In overleg kunnen zij betrokken blijven bij de zorg. Uw persoonlijke wens staat centraal.