Voorziening
Oranjetuin 124-126
2665 VJ Bleijswijk

Laurens De Tuinen

Oranjetuin 124-126 2665 VJ Bleijswijk Nederland Nederland
Laurens De Tuinen is er voor ouderen met lichamelijke klachten of dementie. U kunt rekenen op betrokken en persoonlijke zorg en professionele dienstverlening. Uw behoeften en voorkeur staan centraal.

In het moderne woonzorgcentrum in Bleiswijk vindt u een gemoedelijke en open sfeer. Door de aanwezige faciliteiten, waar buurtbewoners ook graag gebruik van maken, maakt De Tuinen echt onderdeel uit van de wijk.

Het woonzorgcentrum is rustig gelegen in Bleiswijk, gemeente Lansingerland. Dit dorp in het Groene Hart telt circa 10.000 inwoners en staat in de regio beter bekend als het ‘centrum van tuinbouw en recreatie’. Wie Bleiswijk bezoekt en kennismaakt met de mooie natuur in het recreatiegebied Rottemeren enerzijds en de levendige groente- en fruitveiling anderzijds, begrijpt dat deze kwalificatie op haar plaats is.

De Tuinen ligt op steenworpafstand van een winkelstraat. Rondom het gebouw zijn voldoende parkeermogelijkheden waaronder parkeerplekken voor minder valide mensen. Ook met het openbaar vervoer is het woonzorgcentrum makkelijk te bereiken (buslijn 173 Zoetermeer – Rotterdam CS).