Voorziening
Gebiedsgids.nl
Rotterdam
Motorstraat 110
3083 AP Rotterdam
Telefoon: 
010 33 21 000
E-mail: 

Laurens Intermezzo Zuid | revalidatiezorg

Motorstraat 110 3083 AP Rotterdam Nederland Nederland
Voor kortdurende gespecialiseerde revalidatiezorg na een operatie, ongeval, trauma of ernstige ziekte.

Revalidatielocatie Laurens Intermezzo Zuid aan de Motorstraat in Rotterdam-Zuid is sinds 27 oktober 2015 geopend. 
Bij Intermezzo Zuid kunt u onder professionele begeleiding revalideren, bijvoorbeeld na een operatie, ongeval of ernstige ziekte. U verblijft in een gastvrije en moderne omgeving en krijgt een revalidatieprogramma op maat om zo optimaal mogelijk te herstellen. Intermezzo Zuid beschikt over 160 ruime, moderne éénpersoonskamers met een comfortabel bed, een ruime badkamer, een zitje, een bureau en een televisie. Verder is het hele pand rolstoeltoegankelijk, rookvrij en heeft u gratis toegang tot wifi.

In Laurens Intermezzo Zuid werken we aan de ontwikkeling van slimme en duurzame e-zorg. Het is een testlocatie voor een systeem in ontwikkeling dat helpt bij de veiligheid en zelfredzaamheid van onze gasten. Dan gaat het bijvoorbeeld om registreren van activiteiten, aanwezigheid en lichaamsfuncties. Het uiteindelijke systeem kan zorgmedewerkers, mantelzorgens en cliënten zelf alarmeren in de thuissituatie, maar ook in revalidatiecentra of zorginstellingen. Het ontwikkelen en testen van dit systeem kan mede door een bijdrage van de Europese Unie.

Intermezzo Zuid is een nieuwe locatie dat volledig is ingericht om te revalideren. De locatie beschikt over 160 ruime, moderne éénpersoonskamers en is voorzien van een comfortabel bed, een ruime badkamer, een zitje, een bureau en een televisie. Verder is de locatie rolstoeltoegankelijk en heeft de klant gratis wifi op de kamer. Let op: de locatie is niet geschikt voor huisdieren!