U bent hier

Utrecht



Buurtgezinnen

Buurtgezinnen is een initiatief gebaseerd op een oude gedachte: opvoeden doen we samen. Gezinnen die steun kunnen gebruiken (vraaggezinnen) worden gekoppeld aan een warm en stabiel gezin in de buurt (steungezinnen). 

Het kantoor- en postadres van Buurtgezinnen is: 
Hof 11 | 3958 CH  Amerongen. 

Move Maatje | Stichting Move

Met Move Maatje krijgt een leerling een extra steuntje in de rug.

Thuiswerken kost € 2 per dag

Tot deze conclusie komt het Nibud na het op een rij zetten van diverse kosten. € 2 per werkdag lijkt een klein bedrag, maar voor iemand die fulltime werkt is dat op jaarbasis ruim € 440. Lees het artiel op de website van Nibud. 

Broodfonds | BroodfondsMakers

Een Broodfonds bestaat uit minimaal twintig tot maximaal vijftig ondernemers, die elkaar kennen en vertrouwen. Je steunt elkaar bij ziekte. Daarvoor zet je elke maand een vast bedrag opzij.

Stichting Stimulansz

We vertalen de theorie van wet- en regelgeving naar de werkvloer, waarbij we laten zien dat er meer mogelijk is in de regelgeving dan vaak wordt gedacht. We adviseren en trainen beleidsmedewerkers, klantmanagers en andere professionals. 

MS Vereniging Nederland

MS Vereniging Nederland is de enige patiëntenvereniging in Nederland voor mensen met multiple sclerose (MS) en hun naasten. Wij komen op voor de belangen van onze leden en bevorderen de emancipatie en volwaardige participatie van mensen met MS in de maatschappij.

Voorlichtingsmiddelen coronavirus en hitte

Deze posters bieden informatie over hoe mensen zichzelf en anderen kunnen beschermen én doen een beroep op mensen om ook te zorgen voor de meer kwetsbare mensen. 

Sociaal Vitaal in Kleur – 010 | NOOM

In het programma wordt een combinatie gemaakt van bewegen, delen van kennis en kunde, netwerk versterken en vergroten van weerbaarheid. We startten in Rotterdam. 

Contactpersoon
Drs Lucía Lameiro García | 06 20 966 432 | lameiro@netwerknoom.nl

Pagina's