U bent hier

Historisch-Delfshaven



Wijkraad Delfshaven - Schiemond

Onderwerpen zoals meer groen, welzijn, bereikbaarheid van de wijk of veiligheid op straat. De wijkraad geeft ook advies hoe de gemeente ervoor kan zorgen dat wijkbewoners goed bij plannen voor de wijk worden betrokken.

De leden van de Wijkraad Delfshaven - Schiemond vindt u hier.

Link voor vergaderingen en agendstukken Wijkraad Delfshaven - Schiemond. 

Cafe Verhip

Verhip is zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk bereikbaar.

Tram 8 (halte Pieter de Hoochweg) stopt achter de deur. Ook kunt u de metrolijnen A, B en C nemen (halte Coolhaven), u hoeft dan alleen de Pieter de Hoochbrug over te lopen en een paar honderd meter rechtdoor te lopen. Daarnaast kunt u de watertaxi (Jobshaven) neme

Europan 15 Rotterdam | bijeenkomst

Europan 15 Rotterdam: Fresh perspectives on good growth

Monday 9th of March 20.00 hrs
Learn about the bright new ideas of the twelve winning teams and join the discussion on the good growth of the city with the Europan 15 jury members, partners and involved city makers.  

Eenzaamheidslijn t/m 8 oktober | 085 007 77 70

Het is schrijnend om te zien hóeveel mensen zich eenzaam voelen. We kunnen eenzaamheid niet oplossen, maar wel verzachten met tijd, aandacht én een praatje. 

Dag van de Mantelzorg 2019

Organisatie

De Dag van de Mantelzorg is een initiatief van MantelzorgNL, de landelijke Vereniging voor Mantelzorgers. 
Heb je vragen over de Dag van de Mantelzorg? Neem dan contact op met Josien van Eijk | j.vaneijk@mantelzorg.nl | 030 659 22 22.

 

Oogvereniging | OOGLIJN | 030 294 54 44

De ooglijn is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 15.30 uur. 

Verenigingsbureau
Piet van Dommelenhuis | Churchilllaan 11 – 2e etage | 3527 GV Utrecht | 030–2992878 | info@oogvereniging.nl

 

KBO-PCOB | Hulp bij belastingaangifte

Wilt u gebruik maken van deze service? Neem contact op met uw afdeling. De afdeling zoekt dan een belastinginvuller bij u in de buurt. De belastinginvuller komt bij u thuis of u wordt gevraagd om langs te gaan tijdens een inloopspreekuur. 

Waarschuwing
Geef nooit uw DigiD aan iemand anders, ook niet aan de belastinginvuller. Deze heeft bij het invullen van uw aangifte uw DigiD niet nodig. 

 

ANBO Belastingservice

Alle ANBO-leden kunnen gebruikmaken van de ANBO Belastingservice. Het moet om een eenvoudige aangifte gaan. Bent u ondernemer, zzp-er, heeft u buitenlandse bezittingen (aandelen, pensioenen of huizen), dan kunnen wij u helaas niet ondersteunen. U betaalt een kleine onkostenvergoeding van maximaal € 12,00. 

Maak een afspraak via het telefoonnummer 0348 46 66 91. Bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 15.00 uur. U kunt ook mailen naar ledenservice@anbo.nl

 

 

Belastingdienst | Hulp bij aangifte

U moet hiervoor wel eerst een afspraak maken via de BelastingTelefoon 0800 - 0543. Regel wel eerst een DigiD-machtigingscode, voordat u belt voor het maken van een afspraak.

U kunt bellen van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur.

Eenzaamheidslijn t/m 8 oktober | 085 007 77 70

Het is schrijnend om te zien hóeveel mensen zich eenzaam voelen. We kunnen eenzaamheid niet oplossen, maar wel verzachten met tijd, aandacht én een praatje. 

Pagina's