U bent hier

Schiebroek



Schaakvereniging Erasmus

We spelen op maandagavond in het Huis van de Wijk Arcadia op de Apollostraat 211-A in Rotterdam. De speelzaal is telefonisch te bereiken via 06 – 2421 3858. 

JBC Maasstad | Jeu de Boules Club

De vereniging beschikt over een verwarmd Boulodrome; hier kan onder alle weersomstandigheden op 10 banen worden gespeeld.

Boulodrome 010 418 26 50 (alleen op woensdag en zondag bereikbaar). 

 

Thuiszorgwinkel Schiebroek | Vegro/Laurens

Laurens heeft drie thuiszorgwinkels in Rotterdam. Bij de thuiszorgwinkel vindt u verpleegartikelen, zorghulpmiddelen en deskundig advies. U kunt producten kopen, maar ook voor langere of korte tijd huren of lenen. 
Als u niet in staat bent om de artikelen mee naar huis te nemen, kunnen de uitleenartikelen gratis aan huis worden bezorgd. Zo nodig, kan er op dezelfde dag bezorgd worden. Dit brengt wel kosten met zich mee.

Dierenkliniek Rotterdam | Locatie Schiebroek

Openingstijden
maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 - 16.30 uur | op donderdag van 8.30 - 20.00 uur. Consult volgens afspraak.

Roeivereniging Nautilus | Locatie Rotte

RV Nautilus heeft twee locaties. Op beide locaties kun je alle niveaus beoefenen, zo kun je trainen voor wedstrijden, voor toer- en marathontochten, of recreatief roeien. Door die twee locaties (één aan de Nieuwe Maas en één aan de Rotte) kun je bij Nautilus van alle vormen van roeien genieten. Je kunt in slanke, gladde boten de Rotte op of in bredere wherry’s de Nieuwe Maas op.

 

 

RIS | sportaanbod locatie Wilgenring

RIS is de Rotterdamse vereniging voor aangepast sporten, voor mensen met een beperking. Op de locatie Melanchtonweg 70 (Sportcentrum De Wilgenring) wordt wekelijks onder deskundige begeleiding een sportprogamma aangeboden op een wijze dat iedereen zijn eigen tempo kan bepalen. 

Contact met de ledenadministratie via het contactformulier. of telefoon 06 45 46 41 61. 

Eenzaamheidslijn t/m 8 oktober | 085 007 77 70

Het is schrijnend om te zien hóeveel mensen zich eenzaam voelen. We kunnen eenzaamheid niet oplossen, maar wel verzachten met tijd, aandacht én een praatje. 

Dag van de Mantelzorg 2019

Organisatie

De Dag van de Mantelzorg is een initiatief van MantelzorgNL, de landelijke Vereniging voor Mantelzorgers. 
Heb je vragen over de Dag van de Mantelzorg? Neem dan contact op met Josien van Eijk | j.vaneijk@mantelzorg.nl | 030 659 22 22.

 

Pagina's