U bent hier

buurthuis



Huis van de Wijk de Kombuis.

De Kombuis is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar buurtbewoners altijd welkom zijn. 

Contact 
Bastiaan van Hees | coördinator Huizen van de Wijk Oud Mathenesse & Het Witte Dorp | b.vanhees@wmoradar.nl | 06 46 19 09 49. 

Huis van de Wijk Ommoord | (v/h De Molshoop)

Bewoners kunnen aan diverse activiteiten en diensten deelnemen maar ook zelf organiseren. Denk hierbij aan een wijkmaaltijd, taalcursus, sportprogramma, talentenworkshop of het klus- en tuinteam. 

Huis van de Wijk Aan de Kade | Noordereiland

Contactpersoon 
Gina Schooneveld | gschooneveld@ stichtinghumanitas.nl | 06 16 71 68 59. 

Buurtcentrum Noordstee

Van en voor alle inwoners van Stadskanaal Noord. Van jong tot oud. Dat wil het buurtcentrum Noordstee zijn! Met het buurtcentrum willen we een flinke bijdrage leveren aan de sociale leefbaarheid in Stadskanaal Noord. Ons buurtcentrum staat bol van de activiteiten op het gebied van ontmoeting, cultuur, recreatie en educatie. Een buurtcentrum dat helemaal draait op vrijwilligers. Het buurtcentrum Noordstee kan vrijwel iedere vereniging of instelling een passende vergader- of activiteitenruimte aanbieden tegen lage kosten.

Wijklokaal Parkwijk

Het wijklokaal is geïntegreerd in de CBS Anne de Vries.

 

Buurtvereniging 't Lange End

Activiteiten 
o.a. jeugddisco, rommelmarkt en spooktochten; kortom, voor elk wat wils.
De activiteiten vinden grotendeels plaats in en om het buurthuis aan de Scheepswerfstraat 5 te Stadskanaal.

Klik! in Buurtcentrum Maarswold | elke maandag

Voor vragen over uw computer, smartphone, tablet, laptop of andere digitale zaken. U wordt daarbij één op één geholpen door vrijwilligers of stagiaire uit de wijk.
 

Buurtcentrum Maarswold

Bewoners kunnen er terecht voor een kop koffie, een praatje maar ook voor tal van activiteiten zoals kaarten, sjoelen, darten en handwerken. Om de week zijn er kinderactiviteiten. 
In het buurtcentrum zijn ook gevestigd: Philadelphia Werk & Begeleiding Noord-Nederland, het ZorgThuis van Noorderpoort en bewoners(groepen). 
 

Pagina's