Voorziening
Gebiedsgids.nl
Jeugd-en-jongeren
Sjanghailaan 84
3067 MH Rotterdam
Telefoon: 
088 271 46 99 || 06 12 77 95 92
E-mail: 

Pameijer | Klus & Werk Oosterflank

Sjanghailaan 84 3067 MH Rotterdam Nederland Nederland
Klus & Werk is een werkproject van Pameijer. Het doel is het bieden van een zinvolle dagbesteding en een werkervaringsplek.

De deelnemers aan het project doen onder begeleiding van een leerwerkcoach klussen in en om het huis bij particuliere klanten, organisaties, verenigingen en/of instellingen in Prins Alexander. Er worden o.a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd: 
Schilderwerkzaamheden binnenshuis - Behang afhalen en behangen - Laminaat vloeren leggen - Ophangen van gordijnen, planken - schilderijen e.d. - Eenvoudige timmerwerkzaamheden - Het monteren en demonteren van bijv. kasten, bedden - Ophangen van lampen - Hulp bij verhuizing/transport van meubels - Opruimen, opknappen en onderhouden van tuinen, repareren erfafscheidingen - Verzorgen en onderhouden van de wijktuinen - Schoonmaken in huizen, tuinen en binnenplaatsen - Het maken van meubelstukken van steigerhout. (Klus & Werk Oosterflank).

Kosten 
U betaalt € 50,00 per dagdeel, dat is een ochtend of middag. Dit is exclusief materialen/brandstof. Bij een verhuizing betaalt u: € 7,00 per man / per uur. 

Agenda - Terugkerende activiteiten

Activiteit
 
 
Elke
donderdag
Spreekuur: elke donderdag van 10.00 - 12.00 uur | Mik’s Fix Service is een reparatie/klussendienst voor kleine...
Prins Alexander