Voorziening
Gebiedsgids.nl
Ouderen

Woonzorg Nederland | Ankerhof | Assen

Van Heuven Goedhartlaan 6 9406 CE Assen Nederland Nederland
De levendige hoofdstad van Drenthe ligt temidden van pittoreske dorpen met een aantal natuurgebieden op steenworp afstand. De stad omschrijft zichzelf als stad in het groen.

Mede daardoor, maar ook dankzij de centrale ligging, trekt Assen veel bezoekers. Met name het winkelcentrum is in trek. Ook geen wonder, want de binnenstad is compact, het winkelaanbod is groot en behoort tot de best bereikbare binnensteden van Nederland.

Het wooncentrum is gelegen in de wijk de Lariks. Deze wijk ligt tegen het Lariksbos aan. Het wooncentrum bestaat uit 40 twee- en 20 driekamerwoningen verdeeld over tien verdiepingen die met de lift te bereiken zijn. In het Ankerhof is er een recreatieruimte 'de Boeg', waar bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd.

Het gebouw is via een gang verbonden met Zorgcentrum De Wijde Blik van Interzorg. Bewoners van het Ankerhof kunnen gebruik maken van de faciliteiten in de Wijde Blik zoals mee eten in de eetzaal, biljarten en er is een kapper aanwezig. Bij Interzorg kan een personenalarmering worden aangevraagd met professionele opvolging. Daarnaast heeft het gebouw een automatische brand-beveiliging zowel voor de openbare ruimten als in de woningen

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg