Organisatie
vanaf 14.00 uur
Hesseplaats 441
3069 EA Rotterdam
Rotterdam
Zuid-Holland

Telefoon: 
06 34 49 15 82
E-mail: 

Ronja | theater over armoede en sociale uitsluiting | 10 oktober 2019

Hesseplaats 441 3069 EA Rotterdam Nederland Nederland
In de muzikaal-theatrale voorstelling Ronja ontmoeten we Clara, die al een aantal jaren probeert rond te komen van een uitkering en de beste moeder van de wereld probeert te zijn voor Ronja.

Via haar verhaal ontmoeten we ook de maatschappelijk werkster van Clara die haar er via stapels formulieren bovenop probeert te helpen en de juf van Ronja die ook wel ziet dat Ronja niet altijd een boterham in haar trommeltje heeft, maar niet goed weet hoe ze Clara daarop kan aanspreken. Maar misschien heeft Clara nu eindelijk een uitweg gevonden en die mogelijkheid wil ze graag met u delen! Via Clara krijgen we een inkijk in de gevolgen van armoede voor een alleenstaande moeder en haar 11 jarige dochter.

We willen dat zoveel mogelijk mensen de voorstelling bijwonen, omdat mensen met armoedeproblemen zich zonder twijfel herkennen in de voorstelling. We weten dat hulpverlenende professionals zich meer op hun gemak voelen na het zien van de voorstelling, omdat de herkenning de brug naar cliënten makkelijker maakt.

U kunt u alvast aanmelden bij Sherita Thakoerdat | sheritathakoerdat@kpnmail.nl | 06 34 49 15 82. 

Organisatie

Organisatie
 
 
SamSam Uitvaartcoaching is een vrijwilligersorganisatie in Rotterdam die nabestaanden met een smalle beurs de weg wijst...
Organisatie
 
 
Bij het Wijkpastoraat De Buurtbron vinden vereenzaamde en in armoede levende mensen een luisterend oor en een helpende...

Voorziening

Voorziening
 
 
Ommoord | Hesseplaats 441  Protestantse en Rooms-Katholieke kerk te Rotterdam Ommoord. 
Prins Alexander