Organisatie

De Toukomstprojecten zijn bekend. Beoordeel ze nu!

Nederland Nederland

Toukomst gaat over beter wonen, leven en werken in Groningen. Over grote, vernieuwende, creatieve en slimme ideeën. Eigenzinnige ideeën. Ideeën die het normale werk van overheden doorkruisen. Die misschien in het beleid van overheden (nog) geen plek hebben. Of ideeën waar gewoon nooit geld voor was. Van elke Groninger, maar vooral ook van jongeren. Ideeën die samen zijn ontstaan en de kracht van mensen gebruiken.

De afgelopen maanden hebben ruim 200 Groningers met veel energie samengewerkt om de 900 ingestuurde ideeën te bundelen tot 59 vernieuwende en creatieve Toukomstprojecten. We zijn trots op de inzet en het resultaat dat we met z’n allen hebben bereikt. Nu ben jij, als inwoner van onze provincie, aan zet om ze te beoordelen. Wat is jouw oordeel over deze Toukomstprojecten? Wat vind je er goed en niet goed aan? En welke projecten moeten volgens jou zeker uitgevoerd worden?

Je kunt van dinsdag 22 september tot en met zondag 4 oktober de projecten beoordelen. Dat kan via deze website of de Toukomstkrant. Deze verspreiden we op 22 en 23 september als bijlage bij Groningse weekbladen en op vrijdag 25 september bij Dagblad van het Noorden, alle edities in de provincie Groningen.

Je kunt een project tussen de één en vijf sterren geven en toelichten wat je er goed of minder goed aan vindt. Je mag alle projecten beoordelen, maar dat hoeft niet. Alle beoordelingen worden overhandigd aan het Toukomstpanel. Zij gaan de beoordelingen gebruiken in hun advies aan het bestuur van Nationaal Programma Groningen. Dit advies gaat over hoe de 100 miljoen euro voor Toukomst het beste kan worden besteed.

Voorziening

Voorziening
 
 
We willen in Groningen een neuro-revalidatiecentrum realiseren. Een plek waar alle relevante disciplines, bedrijven en...
Voorziening
 
 
Meer woonvormen voor ouderen; daar zorgt dit plan voor. Door onderling kennis te delen en te helpen financiële steun te...