Activiteit
11
Juli
van 11.00 - 13.00 uur

Rotterdam | Ommoord

Kunstwandeling Ommoord | zondag 11 juli 2021

Rotterdam | Ommoord Nederland Nederland
Zondag 11 juli 2021 - 8ste Kunstwandeling Ommoord. Vertrek: President Wilsonweg/Kikkerpad bij “De Kip” om 11.00 uur (einde ca. 13.00 uur).

Bewonersstichting De Witte Bollen verzorgt dit jaar alweer haar 8ste kunstwandeling door Ommoord. Nieuw zijn deze keer de verhalen achter de nieuwe muurschildering van Roza Dzhakova op de westgevel van de Galemaflat aan de Nansenplaats en de plannen voor een nieuwe Ommoordse Kip bij de Kinderboerderij. 
Omdat de muurschildering een onderdeel is van het project “Van Water Weten” wordt natuurlijk ook de noodzaak en achtergrond van dit project uitgebreid toegelicht.
In 2020 is, door de COVID-19 problematiek de Kunstwandeling wel gelopen, maar met zeer weinig deelnemers, vooral kinderen. Humanitas heeft daarna met hulp van materiaal van De Witte Bollen nog een extra kunstwandeling gedaan.

Deze 8ste kunstwandeling is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Rotterdam. Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden bij Margo Odijk 06 44 766 976 of dewittebollen@gmail.com

Organisatie

Organisatie
 
 
Stichting De Witte Bollen beheert, onderhoudt en presenteert kunstwerken in de buitenruimte van de Rotterdamse wijk...
Prins Alexander