Organisatie
Gebiedsgids.nl
101055

http:// http://www.linkedin.com/company/69091

Laurens

Nederland Nederland

Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Een sterke, professionele zorgorganisatie met een kleinschalige aanpak, dicht bij mensen in de buurt waar zij wonen. Laurens biedt zorg en dienstverlening die met de klanten meegroeit, in iedere levensfase.

Alles in huis voor mensen met een zorgbehoefte
Onze ondersteuning varieert van zorg aan huis (thuiszorg) tot het aanbieden van permanente of tijdelijke woonruimte met zorg. Verzorging of verpleging op maat: het is allemaal mogelijk. U kiest eenvoudigweg voor de zorg en hulp waar u behoefte aan hebt.

Zelfstandig of verzorgd wonen
Voor zelfstandig wonen kunt u terecht bij Laurens Wonen, eventueel met buurtzorg aan huis van Laurens. En als dat niet meer gaat, zijn de seniorenwoningen en woonlocaties met spcialistische zorg van Laurens een prettig alternatief.

Sociaal en actief
Laurens speelt een actieve rol in het bevorderen van sociale contacten en deelname aan (maatschappelijke) activiteiten. Zo hebben wij ontmoetingspleinen en organiseren wij een breed scala aan recreatieve en educatieve activiteiten. Ook zeer bekend zijn inmiddels de uitjes en vakanties van ons UITbureau voor Ouderen. Wij organiseren zelfs complete vakanties met zorg. Met andere woorden: bij ons kunt u niet alleen terecht voor het nodige, maar ook voor de léuke dingen van het leven!