Voorziening
Gebiedsgids.nl
Schiedam
3123 AX Schiedam
Schiedam
Zuid-Holland

Telefoon: 
010 - 427 81 99
Gebiedsgids Schiedam

Geriatrisch centrum DrieMaasStede

Voorberghlaan 35 3123 AX Schiedam Nederland Nederland

Balans tussen professionele zorg en warme leefomgeving

DrieMaasStede ligt in de groene wijk Woudhoek in Schiedam. In DrieMaasStede verblijven bewoners die door lichamelijke en psychische zorgvragen verpleging nodig hebben. In DrieMaasStede hebben alle bewoners een ruime eenpersoonskamer met aangrenzende badkamer. Daarnaast is er een Plaza met brasserie, zwembad, winkel en bibliotheek.

DrieMaasStede organiseert diverse activiteiten in het zwembad. Bewoners kunnen hydrotherapie volgen of deelnemen aan welzijnsactiviteiten. Voor buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn er verschillende zwemgroepen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met DrieMaasStede: 010 - 427 81 99.   

In de Brasserie zijn buurtbewoners ook van harte welkom om te genieten van de gastvrije sfeer en heerlijke maaltijden. In het gerenoveerde gedeelte van DrieMaasStede bevinden zich kantoren.

DrieMaasStede staat bekend om haar gastvrijheid. Bewoners, bezoekers en medewerkers voelen zich hier welkom. In 2015 is de gastvrijheid binnen DrieMaasStede beloond met maar liefst drie sterren door Gastvrijheidszorg met Sterren. Een resultaat om trots op te zijn!

Voor meer informatie over de zorg, indeling, voorzieningen en activiteiten in DrieMaasStede, verwijzen wij u naar de flyer Geriatrisch centrum DrieMaasStede.