Organisatie
Gebiedsgids.nl
98180
Schiedamseweg
Rotterdam

Winkeliersvereniging Schiedamseweg

Schiedamseweg Rotterdam Nederland Nederland

Het bestuur van Winkeliersvereniging Schiedamseweg heet u van harte welkom op de pagina van Winkelstraat Schiedamseweg.

De Schiedamseweg is een kleurrijke winkelstraat gelegen tussen de Lage Erfbrug en het Marconiplein in Historisch Delfshaven te Rotterdam. Op de Schiedamseweg en in de zijstraten vindt u ruim 100 winkels en horecagelegenheden.

Enkele bekende namen zijn: Marskramer, Bas van der Heijden, Etos, McDonalds, Zeeman, Jumbo, Kruidvat, etc. Ook vindt u op de Schiedamseweg diverse toko's, apotheken, slagerijen, slijterijen, kledingwinkels, een fietsenwinkel, reisbureau, bloemenwinkel, etc, etc, en in de zijstraten van de Schiedamseweg vindt u een biologische supermarkt, ijssalon, avondwinkel en diverse gezellige restaurants & café's.

Elke donderdag en zaterdag is er een markt op het Grote Visserijplein.

Ook organiseert de winkeliersvereniging elk jaar een aantal leuke evenementen. Kortom voor iederen is er wel iets te vinden om met het hele gezin een gezellige dag door te brengen in ons winkelgebied.

U bereikt de Schiedamseweg vanaf het Centraal Station met tram 4 en 8, maar ook met de Metro (halte Delfshaven) kunt ons winkelgebied makkelijk bereiken.
Tot ziens op de Schiedamseweg!

Heeft u oude of nieuwe foto's en video's van de Schiedamseweg en omgeving? Plaats ze dan op onze facebookpagina: www.facebook.com/Schiedamseweg.Delfshaven 

Groet, Winkeliersvereniging Schiedamseweg.

Winkelstraat Schiedamseweg