U bent hier

activiteiten



Buurtcentrum Noordstee

Van en voor alle inwoners van Stadskanaal Noord. Van jong tot oud. Dat wil het buurtcentrum Noordstee zijn! Met het buurtcentrum willen we een flinke bijdrage leveren aan de sociale leefbaarheid in Stadskanaal Noord. Ons buurtcentrum staat bol van de activiteiten op het gebied van ontmoeting, cultuur, recreatie en educatie. Een buurtcentrum dat helemaal draait op vrijwilligers. Het buurtcentrum Noordstee kan vrijwel iedere vereniging of instelling een passende vergader- of activiteitenruimte aanbieden tegen lage kosten.

Buurtvereniging 't Lange End

Activiteiten 
o.a. jeugddisco, rommelmarkt en spooktochten; kortom, voor elk wat wils.
De activiteiten vinden grotendeels plaats in en om het buurthuis aan de Scheepswerfstraat 5 te Stadskanaal.

Espria Ledenvereniging

De ledenvereniging is er als u wel wat hulp kunt gebruiken. Omdat u op leeftijd bent bijvoorbeeld. Een zieke helpt. Ziek thuis ligt. Net een kindje hebt gekregen. Of als het leven gewoon even tegenzit. De ledenvereniging helpt u verder. Zodat u door kunt met uw leven. Zelfstandig, veilig en plezierig. En dat voor maar € 20,50 per kalenderjaar.

 

Espria Ledenvereniging. Ook bekend onder de merknamen Icare Ledenvereniging, Evean Ledenvereniging en Meander Ledenvereniging

Klik! in Buurtcentrum Maarswold | elke maandag

Voor vragen over uw computer, smartphone, tablet, laptop of andere digitale zaken. U wordt daarbij één op één geholpen door vrijwilligers of stagiaire uit de wijk.
 

Buurtcentrum Maarswold

Bewoners kunnen er terecht voor een kop koffie, een praatje maar ook voor tal van activiteiten zoals kaarten, sjoelen, darten en handwerken. Om de week zijn er kinderactiviteiten. 
In het buurtcentrum zijn ook gevestigd: Philadelphia Werk & Begeleiding Noord-Nederland, het ZorgThuis van Noorderpoort en bewoners(groepen). 
 

Buurtbus Oostermoer

De buurtbus rijdt tussen het gebied: Gieten - Stadskanaal v.v. 
Tijdens de route worden de volgende dorpen aangedaan: Gieten - De Hilte - Gieterveen - Gasselternijveen - Drouwenerveen - Gasselternijveenschemond -Stadskanaal en terug. Naast de vaste haltes kan er ook langs de route flexibel ingestapt worden. Door langs de route te gaan staan en de hand op te steken, kan men de bus aanhouden, instappen en uitstappen op de plaats van bestemming. Reist u met buggy, rollator of zware tas? De chauffeur helpt u graag bij het in- en uitstappen.

 

Buurtbus Westerwolde

Bewoners kunnen gemakkelijk naar verschillende bestemmingen in de gemeenten reizen, zoals het winkelcentrum of een bezoek brengen aan familie of vrienden. De Buurtbus is een kleinere bus (maximaal 8 passagiers) die volgens een vaste route en dienstregeling rijdt. 

 

Pagina's