Activiteit
15
Juli
08.00 tot 10.00
Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand
Hoogezand-Sappemeer
Groningen

Fietstocht Ronde van Midden-Groningen

Gemeente en tourfietsclub organiseren de Ronde van Midden-Groningen, deze gaat ook door Harkstede.

De gemeente Midden-Groningen en tourfietsclub Tour 75 organiseren op zondag 15 juli de Ronde van Midden-Groningen, een fietstourtocht van 122 kilometer langs de grenzen van de nieuwe gemeente Midden-Groningen.
‘We willen laten zien hoe groot en mooi Midden-Groningen is en tegelijkertijd deelname aan sport stimuleren’ legt mede-organisator wethouder Peter Verschuren uit.
Naast Verschuren zullen ook sportwethouder Erik Drenth, oud-burgemeester Peter de Jonge en de nieuwe burgemeester van Midden-Groningen Adriaan Hoogendoorn zich onder de deelnemers bevinden.

Start en finish zijn bij Het Kielzog in Hoogezand dat speciaal voor deze gelegenheid open is. De start is tussen 08.00 en 10.00 uur. De kosten van deelname zijn 10 euro. De deelnemers krijgen daarvoor koffie en iets lekkers bij het Trein- en Trammuseum in Zuidbroek en leveren een financiële steun aan de samenschool, een project waarbij vrijwilligers les geven aan vluchtelingenkinderen en hun ouders.

Aanmelden
Inschrijving kan via het e-mailadres evenementen@midden-groningen.nl en bij de start. Meer informatie is te vinden op de site van de Gemeente Midden-Groningen. De routebeschrijving staat op www.midden-groningen.nl. Er wordt gereden met voorrijders die de route goed kennen.