Voorziening

Dignis | Veldspaat | Groningen

Veldspaatstraat 368 9743 XV Groningen Nederland Nederland
Veldspaat is een levendig woonzorgcentrum aan de rand van Vinkhuizen. Het is er gezellig en comfortabel. Leefplezier, goede zorg en veiligheid staan voorop.

De volgende woonvormen zijn mogelijk:

Zorgwoningen

U woont in een comfortabel appartement met professionele zorg binnen handbereik. Het appartement is ruim opgezet met een woonkamer en aparte slaapkamer. De appartementen zijn ook geschikt voor (echt)paren. De zorg bestaat onder meer uit persoonlijke verzorging, hulp bij het huishouden en begeleiding bij het ouder worden. De zorgmedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig. Meer informatie vindt u op de pagina verzorgingshuis

Beschermd wonen

In kleine groepen van zes tot tien personen wonen ouderen met dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. De woningen bevinden zich op de begane grond en eerste tot en met vijfde etage en hebben alle een eigen uitstraling. De omgeving is veilig en vertrouwd. Met slechts één gesloten voordeur op de begane grond is er veel ruimte om te bewegen. Iedere bewoner heeft een zit-slaapkamer en iedere woning heeft een gemeenschappelijke huiskamer, waar veel activiteiten plaatsvinden. Bewoners doen zoveel  mogelijk mee met de alledaagse bezigheden. Een klein team zorgt voor de begeleiding. Eigenheid en contact zijn belangrijke waarden.
Meer informatie vindt u op de pagina kleinschalig wonen.

Zelfstandig wonen met zorg in de buurt

De ruime appartementen met woonkamer en slaapkamer zijn geschikt voor mensen die nog vitaal zijn en zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. Ze zijn ook geschikt voor (echt)paren. U huurt de woning van Woonzorg Nederland. Medewerkers van Dignis Zorg Thuis (thuiszorg) kunnen hulp geven als u die nodig heeft. Meer informatie vindt u bij Verzorgd wonen.

Organisatie

Organisatie
 
 
Dignis biedt tijdelijke en langdurige zorg, behandeling en begeleiding aan mensen die dat nodig hebben. We doen dat bij...
Groningen-zuidwest