Organisatie
Stephanuspark 1
7772 HZ Hardenberg

Gemeente Hardenberg

Stephanuspark 1 7772 HZ Hardenberg Nederland Nederland

Bij de Publieksdienst van de gemeente Hardenberg kunt u terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. De Publieksdienst is gevestigd aan het Stephanuspark 1 in Hardenberg en de Julianastraat 54 in Dedemsvaart. Heeft u een vraag? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag.

In Hardenberg en Dedemsvaart vindt u alle loketten op één centrale plaats. Bij binnenkomst bij de Publieksdienst kunt u gebruik maken van de informatiezuil. U kunt zich ook melden bij de informatiebalie. Hier kunt u aangeven wat de aanleiding is voor uw bezoek. U wordt dan direct doorverwezen naar het juiste loket. Het uitgangspunt is altijd dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.
 
Maak online een afspraak
Heeft u een vraag? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek aan de Publieksdienst eerst online een afspraak. Wilt u voor meerdere personen een afspraak maken? Dan dient u per persoon een afspraak te maken.

Betalen alleen met pinpas
Bij de balies van de Publieksdienst is het uitsluitend mogelijk om te betalen met uw pinpas. Betalen met pin verloopt vlot, en is bovendien veiliger.

Centraal publieksnummer

Voor alle vragen en handelingen heeft de gemeente één centraal publieksnummer. Dat is het verkorte telefoonnummer 14 0523 (kengetal niet nodig). Iedereen kan dit 6-cijferige telefoonnummer bellen. Dat geldt ook voor mobiele bellers.

Vanuit het buitenland is het 6-cijferige telefoonnummer nog niet te gebruiken. Als u de gemeente Hardenberg vanuit het buitenland wilt bellen, kunt gebruik maken van het telefoonnummer: 0031 523-289111.

Sms-dienst

U heeft de mogelijkheid gebruik te maken van de sms-dienst van de gemeente Hardenberg. Na uw aanvraag voor een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs kunt u een sms ontvangen zodra uw reisdocument afgehaald kan worden bij de Publieksdienst.

Aan deze service zijn geen kosten verbonden. Als u gebruik wilt maken van deze sms-dienst, dient u bij de aanvraag uw mobiele nummer door te geven aan de medewerker van de Publieksdienst.