Organisatie

Rotterdam

Rotterdam Partners

Rotterdam Nederland Nederland

Bent u op zoek naar meer informatie over Rotterdam? Of wilt u meer weten van de laatste ontwikkelingen op het gebied van congressen, beurzen, vergaderingen en bedrijfsuitjes? Via Rotterdam Partners Convention Bureau blijft op de hoogte.

Via de digitale MICE-Nieuwsbrief (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions) blijft u op de hoogte van de MICE-markt in Rotterdam. De Nieuwsbrief ontvangt u drie keer per jaar.
Bekijk de laatst verzonden nieuwsbrief.
Meld u nu aan voor deze nieuwsbrief.

De Venuefinder geeft een compleet overzicht van accommodaties, zakelijke locaties, dinerlocaties en incentives in Rotterdam. Zo kunt u zelf zoeken naar interessante en geschikte locaties voor uw congres of beurs, aan de hand van diverse zoekcriteria. Via de Venuefinder komt u ook in contact met PCO’s, DMC’s en toeleveranciers. Deze partijen kunnen u ondersteunen bij de daadwerkelijke uitvoering van uw beurs of congres.

Social Media

Via Twitter en de LinkedIn groep van Rotterdam Partners Convention Bureau blijft u op de hoogte van onze activiteiten en het laatste nieuws over Rotterdam op het gebied van congressen en zakelijke evenementen.

Volg ons
www.linkedin.com/company/rotterdam-partners
Word lid van onze groep
www.linkedin.com/groups?about=&gid=2459300
Volg ons
www.twitter.com/RdamPartners

Rotterdam Partners Convention Bureau

Coolsingel 104
3011 AG Rotterdam
Postbus 23514
3001 KM Rotterdam
T. 010 - 790 01 40
F. 010 - 790 01 49
conventions@rotterdampartners.nl
www.rotterdampartners.nl

Vanaf 22 december zal Rotterdam Partners Convention Bureau gehuisvest zijn in het Schielandshuis. Dan kunt u ons kantoor bereiken via de hoofdingang aan de Korte Hoogstraat 31.