Voorziening
Gebiedsgids.nl
Harkstede
Hoofdweg 163
9617 AD Harkstede
Telefoon: 
050 - 541 17 06
E-mail: 

Breakout-Grunopark

Hoofdweg 163 9617 AD Harkstede Nederland Nederland

Op ons 90 hectare grote evenementen-terrein bieden wij tal van mogelijkheden voor te gekke feesten. Ons grote, centraal gelegen paviljoen De Verborgen Zomer leent zich uitstekend voor een personeelsfeest of bedrijfsborrel, een huwelijksfeest of een uitgebreid lustrum en/of verjaardagsfeest.

Ook voor je familiedag is Break Out Grunopark de plek waar je moet zijn. Omdat we een zodanige verscheidenheid in ons aanbod hebben, kunnen we dergelijke heterogene groepen een heel mooi programma bieden, waarbij we voor elk wat wils in het programma hebben opgenomen.

Ook voor Teamtrainingen, Teamgames en Teambuildingsdagen ben je bij Break Out Grunopark aan het goede adres. Wij beschikken over meer cdan voldoende ruimte om een game uit te voeren, we hebben een aantal hele leuke concepten die geschikt zijn als teamgame en er is meer dan voldoende gelegenheid topt vergaderen (plenair en in kleinere groepjes). Uiteraard moet een dergelijke dag ook op culinaire wijze worden afgesloten. Onze Barbecues en Buffetten in het grote paviljoen zijn hier uitstekend geschikt voor.

Ook is het mogelijk te kamperen,  het Grunopark heeft veel groen, en zit dichtbij de stad Groningen en vele andere toeristische plaatsen. Ideaal om te kamperen in een tent of met een camper.