Organisatie
Gebiedsgids.nl
133300
A. Plesmanlaan 6
9615 TH Kolham
Telefoon: 
06 235 444 07
E-mail: 

Midden-Groningse Uitdaging

A. Plesmanlaan 6 9615 TH Kolham Nederland Nederland
De Midden-Groningse Uitdaging daagt bedrijven uit om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Als schakel tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties matchen we vraag en aanbod op lokaal nivea

Als Midden Groningse Uitdaging brengen wij vraag en aanbod van ondernemers en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Hiervoor onderhouden we een website en hebben we veel mailverkeer. 
We maken gebruik van kantoorruimte bij verhuisbedrijf Oostland op het Rengerspark, waar we elke dinsdag aanwezig zijn. Naast de dinsdag is het fijn als je ook op een andere dag in de week naar kantoor komt of thuis wat werkzaamheden doet achter je eigen PC of op je laptop.

Werkwijze 
Simpel gezegd is de Midden-Groningse Uitdaging een bemiddelingsbureau tussen vraag en aanbod van materialen, middelen en menskracht in de vorm van creativiteit, extra handen, kennis en kunde. Maatschappelijke organisaties kunnen hun hulpvraag indienen bij de Midden-Groningse Uitdaging. Als een ondersteuningsverzoek voldoet aan de spelregels wordt gekeken welke ondernemer kan worden uitgedaagd om de wensvraag te realiseren. Voor het vinden van een oplossing bij bijzondere uitdagingen wordt nadrukkelijk de Matchgroep betrokken. 
Gebruikte goederen worden aangeboden via de Spullenbank. Voor het aanbieden van kennis wordt gewerkt met een Kennisbank.