Activiteit
Gebiedsgids.nl
Groningen-provincie
Elke
dinsdag
van 8.45 - 9.45 uur
Ruitenweg 54
9619 PM Froombosch
E-mail: 

Hardlooptraining voor beginners/gevorderden in Froombosch

Ruitenweg 54 9619 PM Froombosch Nederland Nederland
Met hardlopen maak je je hoofd leeg, word je fitter en krijg je een beter humeur. Meld je daarom aan voor de hardlooptraining voor beginners en gevorderden in Froombosch.

Gediplomeerd hardlooptrainster Petra van den Engel organiseert hardlooptrainingen voor beginners en gevorderden op de vrijdagochtend. De training is op het voetbalveld van VV Froombosch. 
 
Op een verantwoorde manier hardlopen gaat het beste onder deskundige begeleiding. Zo voorkom je blessureleed en ontwikkel je loopplezier dat nooit meer weggaat. De training start steeds op vrijdag om 8.45 en duurt een uur. De basis van de wekelijkse training vormt hardlopen en het opbouwen van een goede conditie. Met veel aandacht voor loopscholing en het verbeteren van de looptechniek en loophouding.  
 
De hardlooptraining wordt steeds in een blok van tien trainingen gegeven. De kosten zijn € 35,00 voor 10 trainingen. Een losse training kost € 4,50. In de schoolvakanties en op feestdagen is er geen training. Locatie voetbalveld VV Froombosch. Wil je meer informatie of je aanmelden? Stuur een e-mail naar: pmvandenengel@hotmail.com