Project
Gebiedsgids.nl
Rotterdam
Robert van t Hoffstraat 10
3059 PN Rotterdam
Telefoon: 
06 48 81 78 59
E-mail: 

Bekijk ook

De Heerlijkheid | Kerk in Nesselande

Robert van t Hoffstraat 10 3059 PN Rotterdam Nederland Nederland
Ontmoetingsproject De Heerlijkheid is een bewonersinitiatief in Nesselande om wijkbewoners wekelijks op vrijdagavond (18.30-20.30 uur) een heerlijk driegangendiner voor slechts € 6,00 aan te bieden.

Het project is gestart om de onderlinge ontmoeting en betrokkenheid te stimuleren én om iedereen de kans te geven uit eten te gaan. Onze menu’s zijn afwisselend samengesteld; de ene keer vegetarisch de andere keer met vleesproducten. Als u geen vlees wilt eten, kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.

Aanmelden
Via het contactformulier op de website. U kunt zich opgeven voor de maaltijd op één of meerdere vrijdagavonden. Telefonisch aanmelden kan ook, elke maandagochtend tussen 10.00-12.00 uur, via 06-48817859.

Let op
pas wanneer u een bevestiging heeft gekregen van de organisatoren, is uw deelname definitief. Anders laten wij u weten dat er zich al het maximaal aantal mensen hebben aangemeld voor die avond. In dat geval wordt u op een reservelijst gezet en/of kunt u zich aanmelden voor één van de andere avonden.

 

Organisatie

Organisatie
 
 
Kerkdiensten worden gehouden op zon-en feestdagen om 10.00 uur in "De Knoop" (brede school), Robert van 't Hoffstraat...
Prins Alexander