Activiteit
Gebiedsgids.nl
Armoede
13
Oktober
van 19.30 - 21.00 uur
Briandplaats 21
3068 JJ Rotterdam
Telefoon: 
010 281 61 00
E-mail: 

Voorzieningen

Zomaar een straat | 13 oktober 2022 | Bibliotheek Ommoord

Briandplaats 21 3068 JJ Rotterdam Nederland Nederland
Bibliotheek Ommoord in De Romeynshof | Briandplaats 21 | op donderdag 13 oktober kunt u de voorstelling Zomaar een straat gratis bezoeken.

Het Rotterdams Wijktheater speelt Zomaar een straat, een taboedoorbrekende voorstelling gebaseerd op persoonlijke ervaringen over een helaas ook in Rotterdam erg aanwezig probleem: financiële armoede en schulden. Hoe ga je om met schulden en wat doet een schuld met je gevoel van eigenwaarde? Dit najaar gaat het RWT met deze voorstelling op tournee en in gesprek met bewoners over dit thema. 

De voorstelling gaat over het niet hebben van, het missen van, het wel hebben van, het te weinig hebben van.  Over het doorgeven en dragen van verhalen, van generatie op generatie. En over het belang van erover spreken. Zomaar een straat is gebaseerd op en geïnspireerd door de verhalen van ervaringsdeskundigen. Die verhalen delen ze zelf op het podium. Na afloop van elke voorstelling is er een interactief nagesprek met het publiek.

Gebiedsgids

Voorziening

Voorziening
 
 
Bibliotheek Ommoord is een van de vestigingen van Bibliotheek Rotterdam. In deze vestiging kan gebruik worden gemaakt...
Prins Alexander