U bent hier

SpijkenisseSpijkenisse

Spijkenisse is een stad en voormalige gemeente in de gemeente Nissewaard op het eiland Putten in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De voormalige gemeente Spijkenisse telde 72.545 inwoners (1 mei 2014) volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en beslaat ruim 30 km², waarvan 4,07 km² water. Het was qua inwoneraantal de 42e gemeente van Nederland en de derde stad binnen de Stadsregio Rotterdam.

Maasdelta Groep

Maasdelta Groep is een middelgrote woningcorporatie met kantoren in Maassluis, Hellevoetsluis en Spijkenisse. Onze backoffice is ook in Spijkenisse. Er zijn ongeveer 200 medewerkers in dienst. Samen zorgen we voor een goede dienstverlening aan onze klanten die ongeveer 16.000 woningen en bedrijfspanden van ons huren. We bieden ook regelmatig woningen te koop aan. 

Aedes-Actiz | Terras aan de Maas | Spijkenisse

Tien diverse, net opgeleverde projecten laten zien dat het nog steeds kan: bouwen voor de zorg met oog voor de toekomst. De derde aflevering gaat over het Terras aan de Maas in Spijkenissen.Vanuit hun gemeenschappelijke visie om mensen in staat te stellen om zo lang en prettig mogelijk thuis te laten wonen - met of zonder zorg- hebben Stichting Humanitas en woningcorporatie Maasdelta Groep het Terras aan de Maas in Spijkenisse ontwikkeld. De bijbehorende plint huisvest zorg-, welzijns-, health-, wellness- en beautydiensten voor bewoners én de wijk.

SamSam | Vraag en Antwoord (1)

Er zijn mensen die zich om deze reden in de schulden steken. Dit komt ook omdat we vergeten zijn hoe het zelf te doen en niet meer precies weten wat de regels zijn. Volgens de Wet op de Lijkbezorging is de nabestaande verantwoordelijk voor de afwikkeling van een overlijden en mag je  dus heel veel zelf regelen. Zo kun je in ieder geval besparen op de uiteindelijke rekening voor de uitvaart. 

SamSam | uit een oude schoenendoos

Natuurlijk is de uitvaart van toen niet te vergelijken met die van nu. Maar wat blijft is dat nabestaanden het voor hun overleden geliefde willen regelen `zoals het hoort`. Er zijn mensen die zich om deze reden in de schulden steken. 

Pagina's