U bent hier

Afrikaanderwijk



BOOST | voor moeders + hun kinderen

Vanuit het jonge moeders netwerk Rotterdam (diverse organisaties die werken met kwetsbare gezinnen) wordt op 7 oktober BOOST georganiseerd, een ‘verwendag’ voor kwetsbare moeders en hun kinderen. De verwendag bestaat uit allerlei activiteiten en wo

MFC | Yulius

MFC is een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs en behandeling. Voor kinderen met een lichte verstandelijke beperking en (mogelijk) psychische problemen. Wij zorgen voor goed onderwijs, gecombineerd met speciale aandacht en zorg waar dat nodig is. Leerlingen van het MFC ondervinden daardoor minder last van hun problemen en komen beter tot hun recht.

Generatieclub Feijenoord

Met deze clubs geven we op leuke en diverse manieren een stukje van jullie kennis en kunde samen terug aan de wijk. Deelname is vrijblijvend, gratis en bovenal gezellig. 

Kringloop Holland Rotterdam | Schroeder

Wilt u liever dat wij de spullen komen ophalen, kijk dan bij de Ophaalservice.

Stichting Dr. Schroeder van der Kolk bedrijven (kortweg Schroeder) is bekend van de kringloopwinkels en als mensontwikkelbedrijf voor mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Schroeder biedt dienstverlening die bijdragen aan de drie pijlers waarop het bedrijf is gebouwd: werkgelegenheid, duurzaamheid en armoedebestrijding.

Fietsenbank Rotterdam

De Fietsenbank is geopend op dinsdag en woensdag van 11.00 - 15.00 uur. Op de website van de Fietsenbank vindt u alle verdere informatie.

Contactpersoon
Adem Cankaya | projectleider Fietsenbank | adem.cankaya@verkeersonderneming.nl 

De Fietsenbank is een initiatief van de gemeente Rotterdam, Stichting Pluspunt en De Verkeersonderneming. De Fietsenbank is onderdeel van de Vervoersbank.

 

MOB | spreekuurlocatie GC Laan op Zuid

MOB heeft tevens het project Vangnet ter ondersteuning op middellange termijn (drie tot zes maanden).

MOB is een organisatie die een breed scala aan diensten biedt op het gebied van wonen, zorg (verpleging), welzijn (mantelzorg) en hulpverlening. 

Pagina's