U bent hier

wonen en zorg



Zorghotel locatie Maasstad Ziekenhuis | Aafje

De reden om voor het zorghotel te kiezen kan divers zijn, maar aanleiding kan zijn dat u wilt revalideren onder professionele begeleiding, u alleen woont, uw woning niet gelijkvloer is of u zich nog niet zeker genoeg voelt om thuis te verblijven. 

Burghsluissingel | woonzorgcomplex | Aafje

In dit unieke woonzorgcomplex kunt u of uw naaste met de juiste indicatie (ZZP 4 op somatische grondslag en een ZZP 6 in overleg) wonen met verzorging. U blijft onder behandeling van uw eigen huisarts, met 24 uur per dag verzorging beschikbaar.

Verpleeghuis Oranjehof | Lelie Zorggroep

Oranjehof vormt samen met het naastgelegen appartementengebouw Lombarde (met appartementen voor 55-plussers) een eigentijds centrum voor wonen, zorg en welzijn. Ons pakket zorg, diensten en voorzieningen is breed en bestemd voor zowel bewoners van Oranjehof en Lombarde als wijkbewoners. Daarmee is Oranjehof een levendige ontmoetingsplek voor de wijk.

We werken vanuit een christelijke levensbeschouwing; vanuit die visie is iedereen welkom in Oranjehof.

WelThuis

Prettige, huislijke en veilige woonomgevingen waar u uw eigen leven leidt en de ruimte heeft u zelf te zijn. Dat biedt WelThuis u op de woonlocaties. U kunt zelfstandig wonen of wonen met 24 uur per dag verpleging en begeleiding.

Toekomst Zorg Thuiswonende Ouderen

Om de zorg voor thuiswonende ouderen in de toekomst op peil te houden is het nodig nú te investeren in geschikte woningen, in digitalisering van dagelijks leven en zorg en in lokale en regionale samenwerking in zorg en ondersteuning. Dat schrijft de commissie Toekomst zorg thuiswonende ouderen in een advies dat commissievoorzitter Wouter Bos heeft aangeboden aan minister Hugo de Jonge van VWS.

De Nieuwe Plantage | verpleeghuis Aafje

Het verpleeghuis heeft drie verdiepingen voor psychogeriatrische zorg en één verdieping voor somatische verpleging. In het vernieuwde verpleeghuis woont elke bewoner in een eigen éénpersoonsstudio met badkamer. Dit past bij het principe van kleinschalig wonen; waarbij alle zorg zoveel mogelijk als thuis wordt georganiseerd. De dagelijkse bezigheden van de bewoners gebeuren voornamelijk in de gezamenlijke huiskamer.

BCM | Zorgcentrum Beukenhof | Musselkanaal

De bewoners van deze appartementen wonen zelfstandig maar kunnen dagelijks gebruik maken van de faciliteiten van verzorgingshuis Beukenhof.

Contact - als u interesse heeft in zelfstandig wonen in Beukenhof
Anja Eelsing of Anneke Hulshof.
En op dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 uur tot 12:00 uur is onze balie Zorg en Wonen in Maarsheerd geopend en bereikbaar via 0599 - 568 801. Mailen kan naar info@woonzorgbcm.nl

 

Zorggroep Meander | Parkheem | Stadskanaal

Parkheem biedt kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Parkheem ligt in de woonwijk Parkwijk, op loopafstand van het park en het centrum van Stadskanaal.

U heeft een eigen appartement met douche en toilet. De appartementen hebben een standaard inrichting en zijn onder meer voorzien van een hang- en legkast, elektrisch bedienbare zonwering en een alarmsysteem. Als u wilt kunt u het appartement naar eigen smaak en wens inrichten. Uw huisdier is ook van harte welkom

Pagina's