Organisatie
Van der Sasstraat 61
3042 NM Rotterdam
Telefoon: 
010 - 415 35 35

Stichting Wijkbus Overschie

Van der Sasstraat 61 3042 NM Rotterdam Nederland Nederland
U kunt een telefonische afspraak maken voor de wijkbus op maandag tot en met vrijdag vanaf 8.30 uur t/m 11.30 uur.

Voor een klein bedrag brengen wij u in onze comfortabele bussen van deur tot deur naar uw favoriete bestemmingen. Een bezoekje bij uw huisarts of het ziekenhuis, even boodschappen doen... vrijdagochtend rijdt de 'markt express' ... 

Wanneer u belt met onze medewerkster kunt u samen met haar een afspraak voor de heen- en terugreis maken. U moet ook even vermelden of u een begeleider mee neemt. Die moet namelijk de ritprijs ook betalen.
Bespreek uw rit zo snel mogelijk. Zeker als de bestemming buiten Overschie is, raden wij u aan minimaal 5 werkdagen voorafgaand te bespreken.   Vol= Vol. 
Ritten buiten Overschie doen wij met name op de woendag.

010 - 415 35 35

Voor de chauffeurs is het heel belangrijk dat u zowel de heen- als terugreis 15 minuten voor de afgesproken tijd klaar staat. Als de chauffeur moet wachten komt hij te laat bij de volgende klant. U betaald aan de chauffeur voor zowel de heen als de terugreis. Mocht u op de afgesproken tijd onverwachts verhinderd zijn, dan moet u het kantoor bellen om dat mee te delen. Als de chauffeur namelijk voor niets bij u aan de deur komt moet u die rit helaas toch betalen.