Nieuws

Vanplan.nl

Nederland Nederland

Uitservice maakt gebruik van een selfservicemodule waarmee je zelf je evenement aanmeldt. Dat kan in een paar simpele stappen. Maak hiervoor een gratis account aan op Uitservice. Als je eenmaal een account hebt, kun je zo vaak als je wilt, ook weer gratis, in een paar simpele stappen je evenement doorgeven. Het aanmelden van evenementen kan alleen via de selfservicemodule.

JE EVENEMENT OP VANPLAN.NL BIEDT VELE VOORDELEN!

VanPlan trekt dagelijks duizenden bezoekers uit Noord-Nederland en heeft een nauwe samenwerking met de uitagenda’s van onder andere Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad, en diverse weekbladen in Groningen, Friesland en Drenthe.  Het kan dus ook zomaar zijn dat je evenement, behalve op VanPlan, ook nog eens gratis in de krant komt te staan! 

WELKE SOORTEN UITJES? 

Het maakt niet uit of je een kleine rommelmarkt organiseert, een braderie of een concert met een topartiest voor duizenden mensen: evenementen van alle groottes zijn welkom op VanPlan. Dus meld je evenement vandaag nog aan voor VanPlan

TICKETING

Organiseer je een leuk evenement en heb je de ticketing nog niet geregeld? Ook de verkoop van kaartjes kan via VanPlan geregeld worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.