Nieuws
Gebiedsgids.nl
Harkstede

9617 Harkstede

THOES - Wonen in de provincie Groningen

9617 Harkstede Nederland Nederland
THOES! Het evenement waar bouwers en bewoners elkaar ontmoeten. Dit wordt op 30 juni gehouden in BuildinG (Zernikelaan 17 in Groningen) en met een aantal boeiende open-huizen in de regio.

Kom ook (naar) THOES! Een initiatief van Groninger Dorpen en BuildinG

Als Groningers zijn we het er allemaal over eens: het is hier goud wonen. Toch heeft een grote groep huiseigenaren vragen over hun woontoekomst. Terwijl in de regio volop bouwinnovaties en betaalbare concepten zijn ontwikkeld voor versterking. Zo ook voor verduurzaming, wonen zonder gasaansluiting en levensloopgeschikt (ver)bouwen. Daarom organiseren BuildinG en Groninger Dorpen het event THOES. Kom je ook?
Om 12.00 uur is de gezamenlijke opening door René Paas (Commissaris van de Koning Groningen), BuildinG ( namens de bouwers) en Groninger Dorpen (namens de bewoners). Aansluitend kun je aantrekkelijke workshops volgen en je laten informeren over de thema’s levensloopbestendig en duurzaam wonen, verstevigen en financiering. Ook is er een speciale Innovatiemarkt ingericht.
Het event is gratis toegankelijk en is in én om het inspirerende gebouw van BuildinG op het Zernike terrein te Groningen (Zernikelaan 17).