Voorziening
Noordeindseweg 94
2651 CX Berkel en Rodenrijs

Laurens Huize Sint Petrus

Noordeindseweg 94 2651 CX Berkel en Rodenrijs Nederland Nederland
Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorglocatie voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie bestaat al ruim 100 jaar. Huize Sint Petrus kenmerkt zich door de levendige en gemoedelijke sfeer.

De locatie heeft van oudsher een katholieke achtergrond, maar natuurlijk is iedereen hier van harte welkom. In Huize Sint Petrus staat u er nooit alleen voor. Want als u een helpende hand kunt gebruiken, staan we voor u klaar. U kunt rekenen op betrokken en persoonlijke zorg en professionele dienstverlening. Indien nodig bieden wij ook intensieve zorg. De medewerkers van Huize Sint Petrus bieden ondersteuning op maat. Alle ondersteuning sluit aan bij uw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om verpleging, verzorging of dagbesteding.

Het woonzorgcentrum bevindt zich in een landelijke omgeving even buiten het centrum van Berkel en Rodenrijs, ten noorden van de stad Rotterdam. De wijk heeft een rustige uitstraling met veel eengezinswoningen. Huize Sint Petrus ligt aan de doorgaande weg van Zoetermeer naar Berkel en Rodenrijs en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Huize Sint Petrus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer met een halte van de buslijn tussen Rotterdam en Zoetermeer voor de deur.