Voorziening
's Gravenweg 355
2905 LC Capelle aan den IJssel

Laurens Avanze

's Gravenweg 355 2905 LC Capelle aan den IJssel Nederland Nederland
Laurens Avanze is een kleinschalige en stijlvolle tot zorglocatie verbouwde monumentale boerderij. U kunt bij ons terecht voor herstel en revalidatie na een operatie, ongeval of ernstige ziekte.

Het doel is altijd terugkeer naar huis. U verblijft in een rustige en gastvrije omgeving. Dagelijks bent u bezig hard te werken aan uw herstel. U wordt daarin deskundig begeleid door onze medewerkers. Tussen het harde werken door kunt uitrusten op uw eigen kamer of in het restaurant genieten van een vers bereide maaltijd uit de eigen keuken van Avanze.

Uw verblijf bij Avanze staat vanaf dag 1 in het teken van revalidatie en herstel. Dat betekent dat wij u stimuleren uw herstel en revalidatie spoedig op te pakken. Dit doen wij door u te begeleiden in het zo snel mogelijk zelf doen van alle activiteiten die u thuis ook weer moet doen. Op die manier bereiden we u zo goed mogelijk voor op een snelle terugkeer naar zelfstandig thuis wonen.

In sommige gevallen kunt u eerder met ontslag en uw behandeling poliklinisch voortzetten. Als er aanpassingen in uw huis nodig zijn, bespreken we dit gedurende uw opname met u. Op die manier kunt u de aanpassingen op tijd realiseren.

Samen met uw naasten bespreken we met u uw mogelijkheden, wensen en doelen. Daarna gaat u werken aan uw herstel zodat u weer zelfstandig thuis kunt wonen. U wordt daarbij begeleid door een team van deskundige medewerkers. Afhankelijk van uw persoonlijke programma en uw indicatie kan dit team bestaan uit artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten etc. Naast uw persoonlijke programma kunt u deelnemen aan revalidatie en herstelgerichte groepsactiviteiten in de goed uitgeruste fitnessruimte.

U vindt op Laurens Avanze 24 comfortabele eenpersoons kamers. Elke kamer is ruim en modern ingericht en beschikt naast een bed en kast over een gezellig zitje. Tevens is er een kluisje, koelkast en waterkoker. Daarnaast heeft elke kamer een eigen badkamer met douche en toilet. Op uw kamer heeft u gratis TV en internet tot uw beschikking.

Laurens Avanze is rolstoeltoegankelijk en rookvrij (buiten is roken alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plek).