Organisatie
Portugallaan 10
9403 DS Assen
Telefoon: 
0900 0604
E-mail: 

Actium

Portugallaan 10 9403 DS Assen Nederland Nederland

Thuis is de plek waar je je veilig en geborgen voelt. De plek waar je zelf kleur aan geeft en altijd weer naar terugkeert. Een basisvoorwaarde voor een thuis is een huis. Een goed, betaalbaar huis, dat past bij wie je bent en wat je nodig hebt. Dat huis bieden wij.

Ook de omgeving van je huis is van invloed op je thuisgevoel. De buurman die je groet, een nette galerij en een speeltuintje om de hoek. Daarom zetten wij ons samen met huurders en partners in voor een prettige buurt, waarin mensen naar elkaar omzien. Elke huurder is uniek. Heeft zijn eigen kwaliteiten, wensen en behoeften. De een is actief in de buurt, een ander liever op zichzelf. Wat veel van onze huurders gemeen hebben is een bescheiden inkomen en daarmee de behoefte aan een betaalbare woning. Zodat ze goed kunnen wonen en prettig kunnen leven.

Voor sommige huurders is een betaalbare woning alléén niet voldoende. Zij hebben extra ondersteuning nodig. Ook voor hen zijn wij er. We gaan met ze in gesprek en bieden bijvoorbeeld bijzondere woonvormen aan, of zoeken de samenwerking met maatschappelijke partners.

16.000 huishoudens hebben op dit moment een thuis in onze woningen. Hierop volgen nog vele generaties. Ook hen willen we een thuis bieden. We houden rekening met wensen en behoeften van toekomstige huurders. Duurzame relaties, een solide bedrijfsvoering en een bijdrage aan een schone planeet, vinden wij vanzelfsprekend.

Organisatie

Organisatie
 
 
Nabij, Vertrouwd en Gastvrij. Voor ons de kernwoorden die we elk met een hoofdletter schrijven. 
Dwingeloo