Organisatie
Gatwickstraat 1
1043 GK Amsterdam
Telefoon: 
020 303 30 30 (kantoor)

Resto VanHarte

Gatwickstraat 1 1043 GK Amsterdam Nederland Nederland
In onze Resto’s verzorgen we één of twee avonden per week een gezond en betaalbaar driegangendiner, meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken.

Wilt u mee-eten in een Resto bij u in de buurt? U bent van harte welkom. Wel graag even reserveren. Online reserveren is gratis. Of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (35 cent per gesprek).

Bij Resto VanHarte nodigen we u uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom om bij ons te komen eten, of te komen helpen in de keuken of de bediening. Iedereen doet mee bij Resto VanHarte. Voor een maaltijd kunt u terecht in een van onze Resto’s, maar we komen ook naar u toe met onze mobiele restaurant. Overal in het land brengen we buurten in beweging om zelf het heft in handen te nemen en onder de vlag van Resto VanHarte nog meer plekken te creëren waar generaties, culturen en geloven elkaar kunnen ontmoeten.

Wilt u weten welke activiteiten we bij u in de buurt organiseren? Raadpleeg dan onze agenda.

 

Agenda - Terugkerende activiteiten

Activiteit
 
 
Elke
zondag
Samen genieten van een vers en gezond driegangen diner op vrijdag. Inloop vanaf 17.30 uur, start diner 18.00 uur....
Rotterdam-noord