Voorziening
Gebiedsgids.nl
Midden-groningen

ZINN | De Burcht | Hoogezand

Van der Duyn van Maasdamweg 250 9602 VT Hoogezand Nederland Nederland
De Burcht is een prachtige moderne woonzorglocatie in Hoogezand met een compleet aanbod, gelegen vlakbij winkelcentrum De Hooge Meeren.

Ruim 180 ouderen ontvangen hoogwaardige zorg, begeleiding en revalidatie in een gezellige, sfeervolle omgeving. Zij kunnen rekenen op hulp, zorg en verpleging op maat. Uitgangspunt is uw indicatie. Ook familie betrekken wij nauw bij de verzorging.

De Burcht heeft een biljart, kapper, pedicure, winkel, bibliotheek en een behandelcentrum van ergo- en fysiotherapie waar ook fitness onder begeleiding mogelijk is. Er is volop gelegenheid om samen met andere (buurt)bewoners, bezoekers en familie te genieten van een kop koffie of een maaltijd in de prachtige serre of het restaurant. Er is een beschutte tuin met terras aanwezig. Op de eerste verdieping vindt u een prachtig binnenplein. In de locatie is gratis Wifi aanwezig voor bewoners en gasten.

Naast medische zorg en behandeling is het belangrijk uw verhaal te kunnen delen. De geestelijk verzorger heeft, indien gewenst, professionele aandacht voor uw vraag en denkt mee in uw zoeken naar een eigen weg. 

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
ZINN is dé organisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand, die gastvrijheid en...
Haren-centrum