Voorziening

ZINN | De Es | Groningen

Beukenlaan 156 9741 HM Groningen Nederland Nederland
In de wijk Selwerd staat de moderne en nieuwe woonzorglocatie De Es. Mede door de activiteiten, oefenzaal, twee huisartsenpraktijken en een apotheek heeft De Es een belangrijke buurtfunctie.

ZINN locatie De Es is een woonzorglocatie in de wijk Selwerd en aan de rand van de het winkelcentrum Paddepoel. Een nieuwe en moderne locatie waar sfeervol wonen en respectvolle zorg voorop staan. Alle zorgfaciliteiten worden onder één dak aangeboden. Er zijn twee huisartsenpraktijken (Jans en ten Kate) en een apotheek (Boots) gehuisvest. In De Es kunt u terecht voor intensieve verpleegzorg, lichte zorg en zorg bij dementie. Echtparen waarvan één zorg nodig heeft kunnen hier ook terecht.

De Es heeft een gezellig plein met Grand Café en buurtrestaurant waar bewoners en buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Op de begane grond is een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen en u vindt er de kapper, pedicure en fysiotherapeut. Buurtbewoners zijn van harte welkom om te komen fitnessen in de behandelzaal. Vanuit de eerste etage kunt u plaatsnemen op het ruime dakterras.

De Es telt 26 appartementen en 80 studio’s. In de appartementen wonen mensen zelfstandig en met zorg in de buurt. De studio’s zijn verdeeld over acht woongroepen, waar mensen met somatische en psychogeriatrische zorg wonen. De bewoners kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die ZINN te bieden heeft. 

Naast medische zorg en behandeling is het belangrijk uw verhaal te kunnen delen. De geestelijk verzorger heeft, indien gewenst, professionele aandacht voor uw vraag en denkt mee in uw zoeken naar een eigen weg.

Organisatie

Organisatie
 
 
ZINN is dé organisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand, die gastvrijheid en...
Haren-centrum