Voorziening
Gebiedsgids.nl
Ouderen

Woonzorg Nederland | Bunnemastee | Groningen

Bunnemaheerd 2 9737 RD Groningen Nederland Nederland
De Bunnemastee ligt in de rustige groene wijk Beijum. De wijk beschikt over diverse parken, wandelpaden en fietspaden. Bunnamastee grenst aan een park en het winkelcentrum.

In Bunnemastee heeft u de geborgenheid en privacy van uw eigen woning. Daarnaast heeft u de levendigheid van gelijkgestemde mensen in een gezellige omgeving. Op de begane grond is een ontmoetingsruimte waar diverse activiteiten plaatsvinden zoals klaverjassen, bingo of gezellig samen eten. Wilt u winkelen? Op loopafstand is een ruim aanbod van winkels. Ook het gezondheidscentrum is op loopafstand. Beijum heeft een goede busverbinding met het centrum van Groningen en het centraal station.

Wooncomplex Bunnemastee bestaat uit 42 woningen: Het appartementencomplex bestaat uit 30 twee- kamerappartementen verspreidt over drie etages. Naast het appartementencomplex verhuren wij twaalf grondgebonden driekamerwoningen.

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg