Voorziening

Woonzorg Nederland | Menterne | Wagenborgen

Menterne 1 9945 RA Wagenborgen Nederland Nederland
Het wooncomplex Menterne ligt in een typische plattelandsgemeente met een actieve dorpsgemeenschap. De woningen liggen aan de rand van het dorp, omgeven door groen en water.

Een ideale omgeving voor mensen die van rust en ruimte houden. In het dorp zijn diverse winkels zoals supermarkt en bloemist. Maar ook een kapper en horeca is aanwezig. Wilt u erop uit? Er is een bushalte binnen 400 meter. 

Menterne bestaat uit 22 tweekamerwoningen. Elke woning heeft een hal/entree, ruime woonkamer, keuken, 1 slaapkamer, badkamer met toilet, berging en terras. Een vaste trap biedt toegang tot de zolder. Het is mogelijk van de zolder een extra kamer te maken. De woningen zijn drempelvrij en hebben brede deuren, ze zijn dus rolstoeltoegankelijk.

Op ongeveer 150 meter loopafstand ligt het oude verzorgingshuis. De bewoners van Menterne mogen gebruik maken van een woonkamer. Hier worden activiteiten georganiseerd zoals klaverjassen en sjoelen.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg