Voorziening

Woonzorg Nederland | Paasweide | Appingedam

De Paasweide 72 9901 EZ Appingedam Nederland Nederland
Het wooncomplex Paasweide is ruim opgezet en ligt op loopafstand van het historische centrum van Appingedam, dichtbij winkels en andere voorzieningen.

De zelfstandige woningen zijn rustig en beschut gelegen in een prachtige parkachtige omgeving. Heerlijk om bij goed weer even een ommetje te maken door het park en langs het water! In het complex zijn veel voorzieningen aanwezig. Erg prettig en comfortabel. Er is onder meer een winkeltje met broodservice aanwezig, twee recreatiezalen, een ontmoetingsruimte waar u dagelijks een kopje koffie kunt drinken, een wasserette en een bibliotheek. Kinese Fysiotherapeuten heeft een praktijk in het complex en voor uw persoonlijke verzorging kunt u gebruik maken van de diensten van een kapper en pedicure in het complex. Heeft u gasten die willen overnachten? Zij kunnen gebruik maken van een van de twee logeerkamers. Kortom; wonen op de Paasweide geeft u de zekerheid dat u (zo lang mogelijk) zelfstandig kunt blijven wonen, ook als het allemaal iets minder gaat.

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg