Voorziening

Woonzorg Nederland | Pieter Bieremastraat | Appingedam

Pieter Bieremastraat 2 9901 EB Appingedam Nederland Nederland
Appartementencomplex Pieter Bieremastraat ligt in een rustige wijk aan de rand van het van oorsprong middeleeuws centrum van Appingedam. De omgeving wordt gekenmerkt door veel groen en water.

Zo kunt u vlak buiten de stadsgrens wandelen of fietsen in het park bij het landgoed Ekenstein. 

Het complex Pieter Bieremastraat bestaat uit twee losstaande gebouwen:

Bieremastede: Het gebouw ‘Bieremastede’ bestaat uit 31 gelijkvloerse appartementen verdeeld over drie etages, bereikbaar met de lift en trap. De luxe en ruime entree doet stijlvol aan. Het gebouw heeft twee algemene (fietsen)bergingen en een speelse tuin rondom het wooncomplex. De appartementen zijn ruim en drempelloos. De indeling van de woningen bestaat uit een woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer, een hobbykamer en een inpandig balkon (loggia).

Het gebouw Pieter Bieremastraat 47 t/m 97 bestaat uit 17 gelijkvloerse appartementen verdeeld over drie etages welke bereikbaar zijn met de lift en trap. In dit gebouw is een grote gemeenschappelijke ruimte beschikbaar waar bewoners van beide wooncomplexen gezamenlijk diverse activiteiten hebben ontwikkeld. De benedenwoningen hebben een eigen ingang en aan de achterzijde een eigen terras. De indeling van de woningen bestaat uit een woonkamer met open keuken in het verlengde van de woonkamer. De keuken en de hal zijn afsluitbaar met een schuifwand. De woning heeft een ruime slaapkamer, een hobby kamer en een inpandig balkon (loggia). 

Voor winkels, horeca, openbaar vervoer en andere voorzieningen hoeft u niet ver te gaan: het ligt allemaal nog binnen 500 meter van uw huis. En verder is er natuurlijk nog het prachtige landschap rondom Appingedam en de verschillende leuke dorpjes in de omgeving.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg