Voorziening

Woonzorg Nederland | Sterrenflat | Hoogezand

Melkweg 294 9602 JR Hoogezand Nederland Nederland
Wooncomplex de Sterrenflat ligt in de wijk Woldwijck dichtbij het grote Gorechtpark en Meerwijck, een groot recreatie- en woongebied. Hier kunt u onder andere heerlijk wandelen in de bossen.

Het wooncomplex met 112 woningen is verdeeld over zes verdiepingen. Naast sociale huurwoningen zijn er ook royale koopappartementen. De woningen zijn met de lift bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich winkels en openbaar vervoer. Bewoners kunnen gebruik maken van een gezamenlijke recreatieruimte en een gemeenschappelijk berging. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Zorg en een 24-uurs alarmsysteem. In het wooncomplex is een bewonersconsulent werkzaam. 

Wij bieden verschillende typen woningen met 2, 3 en 4 kamers aan. De oppervlakte varieert van 57,5m2 tot 102m2. De koopappartementen van het Type D (4 kamers), die tevens gehuurd kunnen worden, hebben elk een oppervlakte van 102m2. De woningen hebben geen drempels en zijn voorzien van brede deuren waardoor ze rolstoelvriendelijk zijn. Naast de gemeenschappelijke berging heeft elke woning zelf ook een ruime berging op de begane grond.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg