Voorziening
Gebiedsgids.nl
Ouderen

Woonzorg Nederland | Julianaplein | Muntendam

Julianaplein 5 9649 BX Muntendam Nederland Nederland
Wooncomplex Julianaplein ligt in Muntendam, op de grens van het Oldambt en de Veenkoloniën. Muntendam valt onder de gemeente Menterwolde.

 Aan de rand van het dorp is een park en een natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen. De dichtstbijzijnde stad is Veendam en ligt op 4 kilometer afstand. De stad Groningen ligt hemelsbreed 22 kilometer verderop. Wooncomplex Julianaplein biedt u een centraal gelegen woonomgeving met een bushalte, supermarkt en huisartsenpost op loopafstand (binnen 500 meter).

Wooncomplex Julianaplein bestaat uit 30 zelfstandige appartementen, zowel twee- als driekamerwoningen. Alle woningen hebben een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en berging. De driekamerappartementen aan de Bovenweg hebben een terras en een vaste trap naar een slaapkamer plus zolderberging. De tweekamerappartementen aan het Julianaplein liggen op de begane grond en op de eerste etage. De etage is via de lift en trap bereikbaar. De woningen op de begane grond hebben een klein buitenplaatsje. Alle appartementen zijn drempelvrij en voorzien van brede deuren dus rolstoeltoegankelijk.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg