Voorziening

Woonzorg Nederland | De Zonneflat | Hoogezand

Donker Curtiusstraat 161 9602 PL Hoogezand Nederland Nederland
Wooncomplex De Zonneflat ligt in de wijk Gorecht aan de Donker Curtiusstraat en Tak van Poortvlietstraat. In de nabijheid van een mooi park waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Het complex bestaat uit 180 appartementen, waarvan 144 tweekamerwoningen en 36 driekamerwoningen.De appartementen zijn verdeeld over twee flatgebouwen één van tien etages en één van vier etages. Rondom de flats is een goed onderhouden tuin. Op de begane grond bevinden zich garages en bergingen. Het is mogelijk een garage te huren. Alle etages zijn met de lift bereikbaar. In de nabijheid is een groot winkelcentrum, apotheekdienst en zorgvoorzieningen. Voor het complex bevindt zich een bushalte. Bewoners kunnen gebruik maken van een gezamenlijke recreatieruimte. Deze bevindt zich in een naastgelegen gebouw. Er is een actieve en betrokken bewonerscommissie die diverse activiteiten organiseert zoals sjoelen, kaarten, zangkoor, feestavond. In het wooncomplex is een bewonersconsulent werkzaam.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg