Voorziening

Woonzorg Nederland | De Akkerstee | Oude Pekela

Burgemeester Huisingalaan 101 9665 HV Oude Pekela Nederland Nederland
Wooncomplex de Akkerstee ligt tegen de rand van het park nabij het centrum van Oude Pekela. De woningen zijn ruim opgezet.

De begane grond woningen hebben een terras en de woningen op de eerste en tweede etage hebben een ruim balkon. Een groot gedeelte van het complex kijkt uit over het park, waardoor u altijd het gevoel heeft van ruimte om u heen. In de Akkerstee heeft u de geborgenheid en privacy van uw eigen woning. Daarnaast heeft u de levendigheid van gelijkgestemde mensen in een gezellige omgeving. Het knusse complex heeft een mooie binnentuin en een recreatieruimte bij de ingang, waar vaak allerlei activiteiten worden georganiseerd door een enthousiaste bewonerscommissie. Het is aangenaam en rustig wonen in Wooncomplex de Akkerstee.Tegelijkertijd is het een prima uitvalbasis voor activiteiten buitenshuis. Winkels, de bibliotheek, de bank, het postkantoor en horeca: het ligt allemaal op loopafstand van wooncomplex De Akkerstee.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg