Voorziening

Woonzorg Nederland | De Renselheerdt | Winschoten

Parklaan 1 9675 AB Winschoten Nederland Nederland
De Renselheerdt ligt in een mooi groene omgeving en grenst aan het Rosarium. U loopt zo naar het winkelcentrum met verschillende winkels en supermarkten.

Ook de huisarts, de apotheek, de bibliotheek en andere openbare voorzieningen zijn vlakbij. Winschoten is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer; er stopt een bus voor de deur en er is parkeergelegenheid op het terrein van het complex en in de nabije omgeving. 

Wooncomplex De Renselheerdt bestaat uit verschillende woonvormen. In het hoofdgebouw ook wel Woonzorgcentrum genoemd zijn 8 tweekamerzorgappartementen voor 
echtparen en 62 eenkamerzorgappartementen.

Daarnaast zijn er 30 aanleunwoningen die verbonden zijn aan het Woonzorgcentrum en 12 seniorenwoningen gelegen achter het Woonzorgcentrum. In de directe omgeving ligt het mooie stadscentrum. Het wooncomplex ligt direct aan het bovengenoemde Rosarium. Vanaf de 12 seniorenwoningen met de nummers 32, 34, 36, en 38 kijkt u rechtstreeks op het Rosarium uit.

De 12 seniorenwoningen zijn geschakelde driekamerwoningen. De 30 aanleunwoningen zijn tweekamerwoningen, verdeeld over twee woonlagen. De nummers 16 t/m 30 van de aanleunwoningen op de 1e etage, hebben een zolder. De bewoners van de woningen kunnen gebruik maken van bepaalde (zorg)activiteiten die De Renselheerdt biedt. 

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg