Voorziening

Woonzorg Nederland | Nieuw Vredenhoven | Scheemda

Oude Rijksweg 23 9679 AX Scheemda Nederland Nederland
De gemeente Scheemda is rijk aan historisch waardevolle gebouwen en rustieke dorpen, waaronder het dorp Scheemda met ca. 5.000 inwoners.

De gemeente ligt midden in het Oldambt, een fraai en deels weids landschap met vele mooie Oldambster boerderijen. Het voorzieningenniveau in de gemeente staat op hoog peil. Er is een grote diversiteit aan winkels. Scheemda is gelegen aan de hoofdverbinding door Oost-Groningen namelijk de rijksweg A7 en het heeft een spooraansluiting met een halfuurdienst naar Groningen, Winschoten en Nieuweschans.

Wooncentrum Nieuw Vredenhoven bestaat uit 97 tweekamerwoningen en 35 driekamer- woningen. Alle woningen zijn met de lift te bereiken. Een aantal van de tweekamer-woningen is verbonden met het woonzorgcentrum Nieuw Vredenhoven en voor een deel verspreid in de directe omgeving (Oude Rijksweg en Kerklaan). Vanuit het woonzorgcentrum kunnen diverse diensten geleverd worden, zoals een maaltijdservice. Voor eventuele kleine storingen is er iemand van de technische dienst aanwezig.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg